27 Haziran 2013 Perşembe

Sessiz Ev 2013 Full HD izle


Korku sevenler olduca güzel bir film sizlere tavsiye deriz jethdfilmizle.com
Sessiz ev izle başlığı ile sizlere sunduğumuz bu film 21 Haziran 2013 tarihinde vizyona girdikten 5 gün sonra sitemize eklenmiştir. Silent House olarak karşımıza çıkan film gerilim ve korku dalında bir çok ödüle layık görülmüş bir filmdir. Son yıllarda gerilim türünde kaliteli filmleri göremiyorduk bu film ile bu açığımızı birazda olsa kapatmış olacağız.
Senaryosu ve çekim teknikleri ile diğer korku filmlerinden Sessiz ev izleyenlerin kanını donduran sahneleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Yönetmenliğini Chris Kentis,Laura Lau ikilisinin yaptığı filmde Elizabeth Olsen, Adam Trese,Julia Taylor Ross, Haley Murphy, Eric Sheffer Stevens gibi ünlü oyuncuları görüyoruz.
Sessiz Ev Filminin Konusu
Uruguay’da yaşanmış bir olaydan esinlenerek sinemaya aktarılan Sessiz Ev filminde yaz için hazırlık yapan bir aile tüm kış boş kalan yaz evlerine temizliğe giderler. Etrafı düzene sokmak için çalışırken karşılaştıkları tuhaflıklar ve duydukları sesler onların evde yalnız olmadığı anlamalarına yol açmıştır. Ailenin kızı Sarah bu olayları araştırırken delirme noktasına gelecektir. Bu olayların üzerine gitmek Sarah’ın geçmişindeki gizemleri ortaya çıkarmasına yardımcı olacaktır. Sessiz Ev türkçe dublaj izleme seçene henüz aktif olmamıştır. Yakın zamanda filmin dublajlı halini sizler ile paylaşacağız. İyi Seyirler.
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ Bir önceki hd filmimiz olan Bekarlığa Veda Türkçe Dublaj Yüksek Kalitede izle başlıklı konumuzda Bekarlığa Veda 1080p izle, Bekarlığa Veda hd izle ve Bekarlığa Veda izle filmini bulabilirsiniz.Sessiz Ev 2013 Full HD izle filmi 2012 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 6.1 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Adam Trese, Elizabeth Olsen, Eric Sheffer Stevens, Haley Murphy, Julia Taylor Ross oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda Chris Kentis, Laura Lau otururken filmin türü ise Gerilim Filmi izle, Korku Filmi izle, Türkçe Alt yazılı Filmler, Yabancı Filmler şeklinde değerlendirilmiştir




tamamı için : Sessiz Ev 2013 Full HD izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder