24 Haziran 2013 Pazartesi

Halka 1 – Türkçe Dublaj 720p – Full HD izle


Korku ve gerilim kategorisinin önemli filmlerinden olan Halka/The Ring sitemize eklendi. Halka 1 izle filmi bir çok kişinin bu kategoride en beğendiği filmlerden birisi. Filmde sıradışı bir olay anlatılıyor. Kişilere bulaşan bir lanet insanların ölümüne neden oluyor. Halka 1 Türkçe Dublaj izle seçeneğini kullanarak bu eşsiz filmi sitemizden izleyebilirsiniz.
Halka 1 filmi Konusu: Filmde izleyenlere lanet saçan bir video kaset var. Kaseti izleyenler 7 gün içerisinde esrarengiz bir şekilde ölüyor. 4 gencin art arda ölümünden şüphelenen gazeteci Rachel Keller gençlerin ölümü üzerine bu olayı araştırmaya karar veriyor. Araştırmaları sonucunda kasete ulaşıp onu izliyor. Ama yaptığı önemli bir yanlış var. Oğlunun da bu kasedi izlemesine vesile olan Keller için son 7 gün. Bu sürede olayı çözemez ise kendisi ile birlikte oğluda hayatını kaybedecek.
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ Bir önceki hd filmimiz olan Korkunç Bir Film 5 Türkçe Dublaj Full izle başlıklı konumuzda Korkunç Bir Film 5 hd izle, Korkunç Bir Film 5 seyret ve Korkunç Bir Film 5 tek parça izle filmini bulabilirsiniz.Halka 1 – Türkçe Dublaj 720p – Full HD izle filmi 2002 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 7.8 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Adam Brody, Amber Tamblyn, Daveigh Chase, David Dorfman, Naomi Watts oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda Gore Verbinski otururken filmin türü ise Gerilim Filmi izle, Gizem Filmi izle, Korku Filmi izle, Türkçe Dublaj Film izle, Yabancı Filmler şeklinde değerlendirilmiştir
























tamamı için : Halka 1 – Türkçe Dublaj 720p – Full HD izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder