27 Haziran 2013 Perşembe

Ahmaklar izle Türkçe Dublaj Full hd izle


Ahmaklar izle başlığı ile sizlere sunduğumuz film komedi ve macera dalında ödüller almış bir filmdir. İzlerken kendinizden geçeceğiniz Ahmaklar filmini sizler için Türkçe dublaj ve yüksek görüntü kalitesi ile yükledik.
Filmin yönetmenliğniz Mike Judge yaparken; Justin Long, Luke Wilson, Terry Crews, Dax Shepard, Maya Rudolph gibi oyuncuları filmde görmemiz mümkün. Ahmaklar izle filminin konusunu ve detaylı bilgisini aşağıda bulabilirsiniz.
Ahmaklar izle Türkçe Dublaj
Filmde günümüz insanlarına ağır bir eleştiri vardır. Ahmaklar izle filmi konusu Amerikan askeri olan Joe Bauers gizli yürütülen bir araştırma sonucunda uyutulmuştur. Aksilik o ki Joe uyutulduğu yerde unutulmuştur. Kahramanımız tam 500 yıl sonra gözlerini açtığında herşey onun için farklıdır. Tanıdığı insanlar artık yoktur. İnsanlar ile birlikte dünya düzeni de değişmiştir. İnsanlar giderek ahmaklaşmaktadır. Günümüz insanlarına eleştiri burda kendini göstermektedir. Giderek özünden uzaklaşan, araştırmayı, öğrenmeyi unutan yeni nesile alışmak Joe için çok zordur. Yaşadığı toplumun en zeki insanı olarak içlerindedir. Ahmaklar filminde Joe’nin başına gelenler eğlenceli ve komedi dolu sahneler ile izleyicilere aktarılmış. Ahmaklar izle başlığı ile sizlere sunduğumuz bu kaliteli yapımı izledikten sonra yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz. İyi Seyirler.
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ Bir önceki hd filmimiz olan Romantik Komedi 2 Bekarlığa Veda Tek Parça İzle başlıklı konumuzda Romantik Komedi 2 Bekarlığa Veda, Romantik Komedi 2 tek part izle ve Romantik Komedi Bekarlığa Veda full izle filmini bulabilirsiniz.Ahmaklar izle Türkçe Dublaj Full hd izle filmi 2006 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 6.9 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Dax Shepard, Justin Long, Luke Wilson, Maya Rudolph, Terry Crews oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda Mike Judge otururken filmin türü ise Fantastik Filmi izle, Gerilim Filmi izle, Komedi Filmi izle, Macera Filmi izle, Türkçe Dublaj Film izle, Yabancı Filmler şeklinde değerlendirilmiştir




tamamı için : Ahmaklar izle Türkçe Dublaj Full hd izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder