28 Ekim 2013 Pazartesi

Jin [2013] Filmi 720p Hd izle


Jin Filminin Konusu:Film, Jîn’in bilmediğimiz bir nedenle, dağdaki silahlı bir örgütten kaçmasıyla başlar. Hem kaçtığı örgüt elemanlarından, hem de kolluk kuvvetlerinden gizlenerek, dağlarda, ormanlarda yapayalnız günler ve geceler geçirir. Amacı bir büyük şehre, hayata, belki de hiç görüp bilmediği büyük dünyaların hayallerine ulaşmaktır.

Sanırım Ediyorum {2013} Filmi 720p izle


Sanırım Ediyorum Filmi Konusu:Üç kız kardeşin gençlik dönemlerinde yaşadıkları duygusal etkileşimler ve farklı ilişkileri konu alan filmde, 3 kız kardeşin kıskançlıkları da yer alıyor. Duygusal dönemi bir türlü atlatamayan ve sorunlarını çözmek için farklı erkekler ile tanışan bu kardeşlerin eğlenceli ve bir o kadar da duygusal maceraları filmde yer alıyor. 3 kardeşin en zor dönemlerinde erkek arkadaşları onların yanında olmaya çalışıyor ancak mutluluk onlar için biraz uzak görünüyor.

Monte Carlo Filmi Full Hd izle


Monte Carlo Filmi Konusu:Bu kızların zengin erkek arayışları hiç bitmiyor. Kendi stillerini değiştirerek zengin imajı veren dört kız Monte Carlo’da çılgın bir tatil yaparak zengin erkek arayışına girerler. Fakat bu arayışları kendilerine göre ne kadar olumlu yönde olsada seçtikleri kişilerde onlar gibi kendilerine zengin imajı vermiş erkeklerdir.

25 Ekim 2013 Cuma

Ateşli Aynasızlar


Bir FBI ajanı olan Katerina James’e yeni bir görev verilir. Fakat bu sefer ki ortağı büro içerisinden değil, Boston polis departmanındandır. Kaçıklığı ile ün yapmış kadın polis memuru Shannon Mullins ile birlikte çalışarak bir Rus gangsterin ve çetesinin peşine düşerler. İkisi de birbirinden kişilik ve çalışma yöntemi olarak oldukça farklı olan bu iki kadın erkeklere taş çıkartacak bir iş birliği ile çete avına çıkarlar! Tabii bu komik macera boyunca başlarına türlü işler de açılacaktır…Ateşli Aynasızlar filmi 2013 yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 7.2 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Melissa Mccarthy, Michael McDonald, Sandra Bullock oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda Paul Feig otururken filmin türü ise Aksiyon, Komedi, Suç şeklinde değerlendirilmiştir